Sfeerbeeld

Praktijk Hartje Heuvel

Visie

Onze Visie

De naam Huisartsenpraktijk Hartje Heuvel is meer dan zomaar een leuke naam! Het geeft aan waar wij voor willen staan: als huisartsenpraktijk letterlijk en figuurlijk midden in de wijk aanwezig zijn, dichtbij de mensen, en ......met hart voor u, de patiënt. Ons ervaren team streeft ernaar om u als patiënt efficiënt en deskundig te begeleiden met advies en praktische medische hulp. We willen u het gevoel geven dat u in goede handen bent en dat er serieus naar uw probleem gekeken en geluisterd wordt.

Nieuwe patiënt?

Bent u net verhuisd naar Breda West? Dan kunt u zich aanmelden bij onze praktijkassistente. De praktijk neemt nog nieuwe patiënten aan die woonachtig zijn in de wijk de heuvel of Breda West.
Nieuwe patiënten die al familie in de praktijk hebben, krijgen voorrang bij inschrijving. Inschrijven gebeurt altijd na een kennismakingsgesprek met een van de dokters.
De assistente zal u vragen een overschrijvingsformulier te tekenen zodat de verzekeraar op de hoogte gesteld kan worden.
Belangrijk is dat u zich bij de oude huisarts laat uitschrijven en uw dossier laat opsturen.

 

Huisartsenpraktijk Hartje Heuvel bestaat op dit moment uit 2 huisartsen, 3 doktersassistenten, 1 praktijkverpleegkundige en 1 physician assistant in opleiding