Regel uw zorg wanneer het u uitkomt met MijnGezondheid.net Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online uw zorgzaken  regelen bij uw huisarts of apotheek

  • Afspraken maken met uw huisarts 

Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag;  deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering  ontvangen. 

  • (Herhaal)medicatie bestellen 

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is  er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht  uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet. 

  • Inzage medisch dossier 

Via MijnGezondheid.net is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen.  Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten: 

o Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft  gedeeld) 

o Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht) o Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier) o Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken  (E&P regels) 

o Overgevoeligheden en bijzonderheden 

o Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven) o Actueel medicatieoverzicht 

  • Online vragen stellen 

Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts of apotheker. Het  is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen.  Ontvang vertrouwelijke berichten van uw apotheek of huisarts veilig in  MijnGezondheid.net. (optioneel) 

  • De app MedGemak 

Met de app MedGemak heeft u 24/7 inzicht in uw zorgzaken via uw smartphone of tablet.  De app MedGemak beschikt over onderstaande functionaliteiten: 

o Veilig en snel inloggen via een 5-cijferige code 

o Online medicatie bestellen 

o Handige inneemwekker instellen 

o Online afspraken maken 

o Maak online een afspraak met uw huisarts 

o Bericht sturen met bijlage