Praktijkinformatie

Onze visie

De naam Huisartsenpraktijk Hartje Heuvel is meer dan zomaar een leuke naam! Het geeft aan waar wij voor willen staan: als huisartsenpraktijk letterlijk en figuurlijk midden in de wijk aanwezig zijn, dichtbij de mensen, en ……met hart voor u, de patiënt.

Ons ervaren team streeft ernaar om u als patiënt efficiënt en deskundig te begeleiden met advies en praktische medische hulp. We willen u het gevoel geven dat u in goede handen bent en dat er serieus naar uw probleem gekeken en geluisterd wordt.

Nieuwe patiënt?

Op dit moment hebben wij een patiëntenstop in verband met een te explosieve groei in het aantal patiënten. Wij willen u vriendelijk verzoeken contact op te nemen met een andere huisarts in de buurt, of met zorgbemiddeling van uw zorgverzekeraar. U kunt zich ook inschrijven bij Thuisdok, een digitale huisartsenpraktijk.

Onze praktijk werkt samen met thuisdok.nl.

huisdok.nl is een digitale huisartsenpraktijk in Breda en omgeving. Je kunt bij thuisdok terecht voor volledige huisartsengeneeskundige zorg op een slimmere manier. Wat snel en online kan, regelen we verantwoord digitaal, samen met jou. Hiervoor gebruiken we de innovatieve software van spreekuur.nl