Werkdagen: 08:00 - 12:30 / 13:30 - 17:00

Inschrijven

Mogelijkheden

Onze praktijk werkt samen met thuisdok.nl. Bij uw inschrijving kunt u keuze maken tussen één van beide afzonderlijke praktijken.

1. Huisartsenpraktijk Hartje Heuvel

Onze praktijk is open voor nieuwe patiënten die op een maximale rijafstand van 5 minuten wonen én nog niet staan ingeschreven bij een andere huisarts in Breda.

Als u zich wilt inschrijven belt u eerst met onze praktijk. De assistente helpt u graag verder.

2. Thuisdok.nl

Thuisdok.nl is een digitale huisartsenpraktijk in Breda en omgeving. Je kunt bij thuisdok terecht voor volledige huisartsengeneeskundige zorg op een slimmere manier. Wat snel en online kan, regelen we verantwoord digitaal, samen met jou. Hiervoor gebruiken we de innovatieve software van spreekuur.nl

Voor spoedgevallen en voor vragen die direct contact met een zorgverlener vereisen, bijvoorbeeld bij chronische of palliatieve zorg, hebben we altijd ruimte voor je bij één van onze praktijklocaties in Breda.

Houd je graag de regie in eigen hand? Zoek je flexibiliteit met behoud van volwaardige huisartsenzorg en ben je vertrouwd met het gebruik van een smartphone? Dan is Thuisdok.nl de ideale huisartsenpraktijk voor jou! Schrijf je meteen in!

De huisartsenzorg van Thuisdok.nl valt onder het basispakket van je zorgverzekering.

Meer contactinformatie nodig?