Team Praktijk Hartje Heuvel

Huisarts J. Engel-Maas

Sinds mei 2007 werk ik met veel plezier als huisarts voor praktijk Hartje Heuvel. Op maandag, dinsdag en vrijdag werk ik op de praktijk. Mijn extra aandachtsgebieden zijn: gynaecologie, psychische klachten en kindergeneeskunde. Kleine chirurgische ingrepen doe ik ook graag. Ik vind het erg belangrijk dat de patiënt zich goed en veilig voelt bij zijn/haar dokter en ben er van overtuigd dat lichaam en geest beiden in balans moeten zijn om je goed te kunnen voelen. Naast mijn werk als huisarts vul ik mijn dagen verder met mijn grootste hobby; mijn 3 heerlijke kinderen en probeer ik geregeld te sporten en buiten te zijn.

Jessie Hulsenboom

Sinds 1993 ben ik werkzaam voor deze praktijk als doktersassistente. Lange tijd voor dokter van der Heijden en nu de laatste jaren voor dokter Engel. Ik werk drie dagen per week en geniet daar nog steeds van na ruim 20 jaar. In die tijd heb ik de patiënten goed leren kennen en andersom ook, wat mijn werk nog leuker maakt. Samen met mijn collega ‘s vormen we een goed en gezellig team.
Ik woon in Tilburg en heb een dochter van 15 en een fantastische vriend!

Petrie Verheijen

Na bijna 20 jaar in het ziekenhuis te hebben gewerkt op de operatie- en de uitslaapkamer miste ik het contact met de patiënten. In 2007 heb ik de overstap gemaakt naar de huisartsenpraktijk. Vanaf 2008 ben ik ook in deze praktijk begonnen en heb ik mijn baan in het ziekenhuis helemaal opgezegd. Ik werk nu 4 dagen in de week in Praktijk Hartje Heuvel en heb het hier helemaal naar mijn zin. Samen met de artsen behandel ik diabetes patiënten, heb ik aandacht voor ziekten aan hart en bloedvaten en longproblemen. Tevens ben sinds 2 jaar zeer nauw betrokken bij het wel en wee van de oudere patiënt en leid ik een werkgroep ouderen in de wijk de Heuvel waarmee ik samenwerk met Careyn thuiszorg, de fysiotherapeut, en de Geriater in het ziekenhuis. We proberen de oudere mens hiermee beter in de gaten te houden. Verder ben en blijf ik natuurlijk verpleegkundige en verricht ik hand- en spandiensten voor de huisartsen en de doktersassistenten.
Ook ik heb drie kinderen, maar die zijn allemaal al uit huis. Inmiddels ben ik een trotse oma die veel oppast op haar kleinkinderen.

Sandra Hondelink

Ik ben Sandra Hondelink en werk sinds 2014 bij praktijk Hartje Heuvel. Eerst als stagiaire, daarna als vervangend doktersassistente tijdens het zwangerschapsverlof van een collega. Nu werk ik 3,5 dag in de week voor Hartje Heuvel. Wij hebben een gezellig en leuk team, ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk. De praktijk is een hele leuke praktijk om te mogen werken.

Voorheen heb ik 22 jaar bij Slagerij Verhagen gewerkt en daarna 8 jaar bij Poeliershuis Schrauwen. Omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging, heb ik het roer drastisch omgegooid en ben ik de opleiding voor doktersassistente gaan volgen. Iets waar ik nog geen dag spijt van heb gehad.

Sinds september 2014 ben ik getrouwd met een lieve man en woon ik in Etten-Leur. Mijn hobby’s zijn taarten en koekjes bakken, Pilates, paarden en mijn grootste hobby is als vrijwilligster werken voor het Rode Kruis Breda en Nijmegen. Ik doe veel EHBO inzetten, soms door het hele land. Heel erg leuk en dankbaar werk.

L. Broos

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam in huisartsenpraktijk Hartje Heuvel als Physician assistant in opleiding.  Voordat ik begon aan mijn master Physician Assistant werkte ik 3 jaar als fysiotherapeute in de orthopedische en neurologische revalidatie bij de Volckaert in Dongen en Oosterhout. In 2016 deed ik het premasterjaar Gezondheidswetenschappen op de Vrije Universiteit Amsterdam waar ik onderzoek heb gedaan naar gezondheidsbeleving van chronisch zieke jongeren. Daarnaast heb ik 9 jaar als senior triagiste op de Huisartsenpost Breda waar ik mijn basis heb gelegd binnen de huisartsengeneeskunde.

In mijn vrije tijd hou ik van avontuur! Met mijn backpack op mijn rug bezoek ik graag exotische landen. Ik deed vrijwilligerswerk binnen de gezondheidszorg en natuurbescherming in Indonesië, Sri Lanka en Maleisisch Borneo. Binnen Nederland ga ik er graag op uit; graag zoek ik de natuur op of ga ik op ontdekking in een van de mooie steden die ons land rijk is.

Neenu Maassen

Ik ben Neenu Maassen en sinds sept 2017 werkzaam als doktersassistente bij praktijk Hartje Heuvel.
Hiervoor heb ik stage gelopen bij gezondheidscentrum Reeshof en daar heb ik ook vakantiewerk mogen doen, dit heb ik met heel veel plezier gedaan.
Nadat ik ben afgestudeerd in Juni 2017, ben ik gelijk gaan solliciteren in de hoop snel een leuke baan te vinden binnen mijn branche, die heb ik nu bij Hartje Heuvel gevonden.  Hier werk ik 3,5 dag en dit doe ik met veel plezier.
We hebben een heel gezellig team en voel me hier erg thuis en op mijn plek.
Ik ben erg leergierig en hou van uitdagingen, dit zijn dingen die ik bij Hartje Heuvel zeker nog verder kan ontwikkelen.
In mijn vrije tijd hou ik ervan om naar concerten te gaan, boeken te lezen, te reizen en andere leuke sociale dingen te doen.

Andre Hirschfeld

Praktijkmanager