Werkdagen: 08:00 - 12:30 / 13:30 - 17:00

Team

Team Praktijk Hartje Heuvel

Hierbij stellen we graag ons team aan uw voor. Zo ziet u direct door wie u allemaal geholpen wordt.

Drs. J. Engel-Maas

Huisarts

Sinds mei 2007 werk ik met veel plezier als huisarts voor praktijk Hartje Heuvel. Mijn extra aandachtsgebieden zijn: gynaecologie, psychische klachten en kindergeneeskunde. Kleine chirurgische ingrepen doe ik ook graag.

Ik vind het erg belangrijk dat de patiënt zich goed en veilig voelt bij zijn/haar dokter en ben er van overtuigd dat lichaam en geest beiden in balans moeten zijn om je goed te kunnen voelen.

Naast mijn werk als huisarts vul ik mijn dagen verder met mijn grootste hobby; mijn 3 heerlijke kinderen en probeer ik geregeld te sporten en buiten te zijn.

Aanwezig: maandag, dinsdag en vrijdag.

Mw. L. Baremans

Physician assistant

Sinds september 2022 ben ik werkzaam binnen de praktijk Hartje Heuvel als physician assistant in opleiding. Voorheen ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige in het ziekenhuis, waarbij ik op veel verschillende afdelingen heb gewerkt. Het eerste jaar als physician assistant in opleiding heb ik gevolgd in het ziekenhuis op de longafdeling. Ik wilde meer voor de patiënten kunnen betekenen op medisch vlak waardoor ik de opleiding ben gaan volgen tot aan physician assistant.

Ik vind het belangrijk dat een patiënt zich vertrouwd voelt en alles eerlijk durft te vertellen. Daarnaast wil ik laagdrempelig bereikbaar zijn voor de patiënten.

Ik kijk er naar uit om jullie allen te leren kennen en te helpen!

Aanwezig: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag (Dinsdag om de week).

Mw. S. van Binsbergen

Physician assistant

Sinds juni 2021 ben ik werkzaam als physician assistant in praktijk hartje heuvel. Door mijn huidige 8 jaar ervaring als spoedeisende hulp verpleegkundige, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik wilde me dan ook graag verder ontwikkelen en ben heel dankbaar dat ik dit mag doen in deze fijne praktijk waar ik met heel veel liefde en plezier werk.

Belangrijk vind ik dat de patiënt zich gehoord en begrepen voelt. En de juiste begeleiding hierbij krijgt. In principe verricht ik de zelfde werkzaamheden als de huisartsen en kan zo nodig een beroep op hen doen.

Aanwezig: maandag, woensdag en donderdag.

Ingrid

POH Ouderenzorg

Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben als doktersassistente, en daarnaast een aantal jaren als Triagist binnen de Huisartsenposten West Brabant, heb ik de Post Bachelor opleiding gevolgd aan Avans+ in Breda in de richting Ouderenzorg.

Ik werk sinds januari 2021 als Praktijkondersteuner Ouderenzorg en sinds september jl. ben ik erbij gestart in de praktijk Hartje Heuvel bij Dr Engel. Ik ben terecht gekomen in een leuk en warm team en heb het erg naar mijn zin.

Het werk inspireert mij enorm omdat ik zo’n grote bijdrage kan leveren mbt kwetsbare ouderen om deze doelgroep zo lang mogelijk met gepaste zorg  zelfstandig thuis probeer te laten wonen.

Denkend aan cognitieve beperkingen tot maatschappelijk isolement, psychosociale problematiek tot multi-morbiditeit.

Hierbij werk ik nauw samen met een kernteam en betrokken wijkverpleegkundige. Ik signaleer verandering(en) en streef naar behoud of herstel van functioneren, zelfredzaamheid, waarbij kwaliteit van leven voorop staat. Mijn doel is bijdragen aan juiste zorg op de juiste plek.

Aanwezig: om de week op dinsdag

Yara

POH GGZ

Ik ben Yara Nuiten en sinds september 2022 ben ik aan de slag bij huisartsenpraktijk Hartje Heuvel als POH GGZ (Praktijk Ondersteuner Huisarts voor Geestelijke Gezondheidszorg). Tijdens het spreekuur zie ik verschillende mensen met verschillende psychische en psychosociale klachten zoals, somberheidsklachten of depressies, opvoedkundige problemen, angstklachten, sociale problemen, rouwverwerking, overspannenheid of andere problemen.

Samen met u kijken we wat er aan de hand is, naar de oorzaken en een mogelijke aanpak van de klachten. Ik ben er om u te begeleiden in het proces naar een oplossing. Mocht er meer of iets anders nodig zijn dan kan ik u, in overleg met uw huisarts, doorverwijzen naar andere hulpverlening.

Naast mijn werk, wat ik met veel liefde en plezier doe, kan ik echt genieten van mijn gezin en sport ik graag. Onze 2 konijnen maken me blij en drummen is mijn uitlaatklep.

Je kan de golven niet stoppen, maar je kan wel leren surfen

Aanwezig: om de week op dinsdag

Joyce

Praktijkverpleegkundige/ POH

Sinds 1 februari 2021 werk ik met veel plezier als praktijkverpleegkundige/ POH bij praktijk Hartje Heuvel. Daarvoor heb ik 19 jaar als verpleegkundige in het ziekenhuis gewerkt op verschillende afdelingen.

In mijn werk vind ik het heel erg belangrijk dat mensen zich gezien en gehoord voelen. Ik zal dan ook altijd aandacht besteden aan hoe de patiënt zich voelt. Want een patiënt is allereerst een mens, maar dan met een chronische ziekte of risico op een chronische ziekte. In samenspraak met de patiënt en de huisarts bekijk ik wat nodig en haalbaar is in de omgang met chronische ziekten zoals Diabetes, hart- en vaatziekten en longziekten.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn man en 2 kinderen. Ook vind ik het fijn vaak naar buiten te gaan om te wandelen, fietsen en fotograferen.

Aanwezig: maandag, dinsdag en vrijdag.

Paulien

POH GGZ

Na zo’n 10 jaar met veel plezier binnen de specialistische GGZ te hebben gewerkt, ben ik sinds april 2020 werkzaam als POH- ggz.

Als praktijkondersteuner GGZ kan ik mensen in een vertrouwde omgeving laagdrempelige hulp bieden bij psychische problemen. U kunt bij mij terecht voor uiteenlopende psychische klachten zoals overspannenheid, slaapproblemen en rouwverwerking.

Graag kijk ik met u mee waar de hulpvraag ligt en welke hulp passend is. Samenwerking vind ik belangrijk tijdens de behandeling. Beiden hebben wij wat toe te voegen aan de behandeling zodat het aangepast kan worden naar uw behoeften. Vaak zijn een aantal gesprekken voldoende om u te helpen.

Wanneer nodig kan ik samen met u ook een goede keuze maken tussen de vele professionele hulpverleners in de omgeving.

Aanwezig: woensdag

Mathilde

Doktersassistent

Met veel plezier ben ik in december 2021 gestart bij huisartsenpraktijk Hartje Heuvel. Inmiddels heb ik hier al veel mogen leren. Ik leef graag met de patiënten mee en vind ik het belangrijk dat ze zich gehoord voelen.

In 2018 heb ik mijn diploma als onderwijsassistent behaald. Hierna ben ik de opleiding HBO verpleegkunde gaan doen, deze heb ik helaas niet af kunnen ronden door een schouderblessure. Toen ik na deze opleiding een aantal maanden bij de poli KNO heb gewerkt kwam ik erachter dat doktersassistente echt bij mij past en hetgeen is wat ik graag doe. Zodoende heb ik die opleiding ook volledig afgerond en werk ik 3.5 dag per week bij Hartje Heuvel met veel plezier en leer ik nog elke dag!

In mijn vrije tijd doe ik graag dingen met vrienden/vriendinnen en mijn familie, ook hou ik ervan om lekker even een momentje voor mezelf te hebben.

Aanwezig: maandag, woensdag, donderdag. Dinsdag en vrijdag om de week

Neenu

Leidinggevend doktersassistent

Sinds sept 2017 ben ik werkzaam als doktersassistente bij praktijk Hartje Heuvel.

Hiervoor heb ik stage gelopen bij gezondheidscentrum Reeshof in Tilburg en daar heb ik ook vakantiewerk mogen doen, dit heb ik met heel veel plezier gedaan.

Nadat ik ben afgestudeerd in Juni 2017 kon ik vrijwel gelijk aan de slag bij praktijk Hartje Heuvel. Hier werk ik 3,5 dag en dit doe ik met veel plezier.

We hebben een heel gezellig team en voel me hier erg op mijn plek.

Ik ben leergierig en hou van uitdagingen, dit zijn dingen die ik bij Hartje Heuvel zeker nog verder kan ontwikkelen.

Aanwezig: dinsdag, woensdag, vrijdag en donderdag om de week.

Lotte

Doktersassistent

In mei 2022 ben ik afgestudeerd als doktersassistent, in september 2022 ben ik bij de praktijk komen werken, dit doe ik met veel plezier. Gedurende mijn opleiding heb ik op verschillende plekken mee mogen kijken. Hier heb ik veel mogen leren. Ook heb ik hiervoor de opleiding verzorgende IG afgerond, toen ik deze opleiding had afgerond wilde ik toch wat anders, zo ben ik doktersassistente gaan doen.

De afwisseling tussen het telefoneren/patiënten helpen en administratieve verrichtingen doen vind ik erg fijn. Ik heb erg veel plezier in mijn werk, met een leuk en gezellig team, dit doe ik 3.5 dag per week.

Buiten mijn werk hou ik ervan om gezellig dingen te doen met mijn vrienden/vriendinnen en familie. 

Aanwezig: maandag en donderdag. Dinsdag en vrijdag om de week