Team Praktijk Hartje Heuvel

Huisarts | J. Engel-Maas

Sinds mei 2007 werk ik met veel plezier als huisarts voor praktijk Hartje Heuvel. Op maandag, dinsdag en vrijdag werk ik op de praktijk. Mijn extra aandachtsgebieden zijn: gynaecologie, psychische klachten en kindergeneeskunde. Kleine chirurgische ingrepen doe ik ook graag. Ik vind het erg belangrijk dat de patiënt zich goed en veilig voelt bij zijn/haar dokter en ben er van overtuigd dat lichaam en geest beiden in balans moeten zijn om je goed te kunnen voelen. Naast mijn werk als huisarts vul ik mijn dagen verder met mijn grootste hobby; mijn 3 heerlijke kinderen en probeer ik geregeld te sporten en buiten te zijn.

Huisarts | L. Cao

Vanaf jongs af aan was het mijn doel om huisarts te worden. Na de geneeskundeopleiding, een jaar werken als basisarts op de afdeling cardiologie in het Amphia ziekenhuis en de huisartsopleiding was het mij gelukt. Al een lange tijd ben ik in de regio werkzaam als waarnemend huisarts. In mijn vrije tijd besteed ik graag mijn aandacht aan mijn partner en dochtertje.. Wat mij het meest aantrekt in dit vak is de afwisseling en het persoonlijk contact. Erg belangrijk vind ik dat een patiënt zich veilig, gehoord en vertrouwd voelt en daar probeer ik zoveel mogelijk naar te streven.

Huisarts | J van der Velden

In mijn werk vind ik het bijzonder om de mens achter de patiënt te leren kennen,
door verder te kijken dan lichamelijke klachten of een bepaalde ziekte.
Voordat ik huisarts werd heb ik een aantal jaar als tropenarts gewerkt in het buitenland.
Naast mijn werk als huisarts geef ik lezingen en

trainingen over gezondheidszorg voor laaggeletterden en migranten.

Physician Assistant | L. Broos

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam in huisartsenpraktijk Hartje Heuvel als Physician assistant en ben ik de “HBO-dokter” zoals wij het in onze praktijk noemen. Voordat ik begon aan mijn master Physician Assistant werkte ik 3 jaar als fysiotherapeute in de orthopedische en neurologische revalidatie bij de Volckaert in Dongen en Oosterhout.
In 2016 deed ik het primasterjaar 
Gezondheidsweten-schappen op de Vrije Universiteit Amsterdam.
Daarnaast heb ik 8 jaar als senior triagiste gewerkt op de Huisartsenpost Breda waar ik mijn basis heb gelegd binnen de huisartsengeneeskunde.
Wanneer ik niet aan het werk ben geniet ik spendeer ik mijn vrije tijd met familie en vrienden of geniet van avontuurlijke reizen maken met mijn vriend.

Praktijkverpleegkundige/POH | Petrie Verheijen

Na bijna 20 jaar in het ziekenhuis te hebben gewerkt op de operatie- en de uitslaapkamer miste ik het contact met de patiënten. In 2007 heb ik de overstap gemaakt naar de huisartsenpraktijk. Vanaf 2008 ben ik ook in deze praktijk begonnen en heb ik mijn baan in het ziekenhuis helemaal opgezegd. Ik werk nu 4 dagen in de week in Praktijk Hartje Heuvel en heb het hier helemaal naar mijn zin. Samen met de artsen behandel ik diabetes patiënten, heb ik aandacht voor ziekten aan hart en bloedvaten en longproblemen. Tevens ben sinds 2 jaar zeer nauw betrokken bij het wel en wee van de oudere patiënt en werk ik samen met Careyn thuiszorg, de fysiotherapeut, en de Geriater in het ziekenhuis en indien nodig nog vele anderen.  We proberen de oudere mens hiermee beter in de gaten te houden. Verder ben en blijf ik natuurlijk verpleegkundige en verricht ik
hand- en spandiensten voor de huisartsen en de doktersassistenten.
Inmiddels ben ik een trotse oma van 4 kleinkinderen.

Doktersassistente | Sandra Hondelink-Diamant

Mijn naam is Sandra Hondelink-Diamant.
Sinds 2014 werk ik met heel veel plezier bij huisartsenpraktijk Hartje Heuvel.
Ik ga iedere dag met veel plezier naar de praktijk.

Ik ben getrouwd met een lieve man.
Mijn hobby’s zijn taarten bakken, 
sporten, lezen en leuke dingen doen.
Maar mijn grootste hobby is het 
hulpverlenen bij evenementen bij het Rode Kruis Breda en Nijmegen.

Doktersassistente | Jessie Hulsenboom

Sinds 1993 ben ik werkzaam voor deze praktijk als doktersassistente.
Lange tijd voor dokter van der Heijden en nu de laatste jaren voor dokter Engel.
Ik werk drie dagen per week en geniet daar nog steeds van.

In die tijd heb ik de patiënten goed leren kennen en andersom ook, wat mijn werk nog leuker maakt.
Samen met mijn collega ‘s vormen we een goed 
en gezellig team.
Ik woon in Tilburg en heb een dochter en een fantastische vriend!

Doktersassistente | Neenu Maassen

Sinds sept 2017 ben ik werkzaam als doktersassistente bij praktijk Hartje Heuvel.
Hiervoor heb ik stage gelopen bij gezondheidscentrum Reeshof in Tilburg en daar heb ik ook vakantiewerk mogen doen, dit heb ik met heel veel plezier gedaan.
Nadat ik ben afgestudeerd in Juni 2017 kon ik vrijwel gelijk aan de slag bij praktijk Hartje Heuvel. Hier werk ik 3,5 dag en dit doe ik met veel plezier.
We hebben een heel gezellig team en voel me hier erg op mijn plek.
Ik ben leergierig en hou van uitdagingen, dit zijn dingen die ik bij Hartje Heuvel zeker nog verder kan ontwikkelen.